MD PROMPT INSTAL

Instalatatii Bucuresti 

 

Telefon:
0754 758 520
0765 417 508

Programare constatare:
0764 083 108

Zone desfasurare activitate:
Bucuresti -Ilfov

Sector 1, Sector 2

Sector 3, Sector 4

Sector 5, Sector 6

Instalatii Bucuresti / Electrician Bucuresti / Amenajari Interioare / Desfundari  

 

Seriozitate – programarile, cuvantul oferit de catre echipa, cat si calitatea serviciilor reprezinta seriozitatea noastra!
 Profesionalism – echipe calificate prin diplome, atestari profesionale si autorizatii pentru munca pe care o presteaza.   
 Garantie – la fiecare lucrare terminata, se ofera un document special creat in acest scop, stampilat si semnat, ce reprezinta garantia lucrarilor pe care o oferim cu seriozitate.
 Liniste – suntem convinsi ca exista fel si fel de oameni, programe speciale si asociatii de proprietari cu program de odihna specificat, dorind de asemenea sa il respectam.
 Curatenia – este un aspect foarte important din punct de vedere profesional si educational.
 Recenzii – Va oferim posibilitatea de a va impartasi parerea despre calitatea si modul de colaborare pe pagina noastra de Facebook. Parerea dumneavoastra ne ajuta.
 Siguranta – Dorim sa va pastram casa in siguranta prin calitatea serviciilor ce le prestam.

Instalatii Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

Suntem nerabdatori sa va raspundem la orice intrebare legata de serviciile oferite de noi si sa putem programa impreuna o constatare la locatia dumneavoastra. Va rugam sa completati campurile de mai jos iar un reprezentant al companiei noastre va intra in legatura cu dvs. in cel mai scurt timp.

SECTOR 1.2.3.4.5.6 instalator bucuresti

 

 Instalator pentru servicii profesionale complete in instalatii

– Sunati-ne pentru a va oferi cele mai bune servicii, sfaturi, oferte, detalii, legate de instalatiile din locuinta dumneavoastra. Solutionarea completa a problemelor dificile, generale, secundare si executie de lucrari complexe si profesionale apaland un instalator sanitare autorizat de la MD PROMPT INSTAL

Instalator Bucuresti pret
– Ne puteti suna la orice ora pentru a ne cere tarifele privind activitatea si serviciile ce urmeaza a fi prestate in ceea ce priveste problemele legate de instalatiile dumneavoastra de acasa sau de la birou.

    Toate campurile * sunt obligatorii.