MD PROMPT INSTAL

 Colaboreaza cu noi

Firma instalatii Bucuresti

Firma Instalatii Bucuresti-Ilfov 

Instalatii sanitare , termice , electrice si amenajari interioare

Aveti nevoie de o firma de instalatii sanitare in Bucuresti ? Noi, echipa MD PROMPT INSTAL va stam la dispozitie pentru a va oferi cele mai calitative si eficiente servicii in materie de proiectare, instalare si reparatii pentru instalatii sanitare! Profesionalismul cu care ne intampinam clientii ne-a ajutat sa beneficiem de-a lungul timpului de multiple recomandari din partea tuturor clientilor cu care am colaborat! Serviciile noastre de instalatii sanitare , termice , electrice vizeaza atat imobile personale cat si spatii mai mari precum firme, institutii, companii,etc.

Ne poti contacta pentru o oferta personalizata si desigur pentru stabilirea unei constatari la fata locului . Echipa noastra este pregatita sa raspunda nevoilor tale

Reparatii instalatii sanitare , electrice , termice , amenajari interioare in Bucuresti/Ilfov la cele mai bune preturi

Ne definim prin Calitate , Pret si Garantia Lucrarii .

Seriozitate – programarile, cuvantul oferit de catre echipa, cat si calitatea serviciilor reprezinta seriozitatea noastra!

 Profesionalism – echipe calificate prin diplome, atestari profesionale si autorizatii pentru munca pe care o presteaza.   

 Garantie – la fiecare lucrare terminata, se ofera un document special creat in acest scop, stampilat si semnat, ce reprezinta garantia lucrarilor pe care o oferim cu seriozitate.

 Liniste – suntem convinsi ca exista fel si fel de oameni, programe speciale si asociatii de proprietari cu program de odihna specificat, dorind de asemenea sa il respectam.

 Curatenia – este un aspect foarte important din punct de vedere profesional si educational.

 Recenzii – Va oferim posibilitatea de a va impartasi parerea despre calitatea si modul de colaborare pe pagina noastra de Facebook. Parerea dumneavoastra ne ajuta.

 

 Siguranta – Dorim sa va pastram casa in siguranta prin calitatea serviciilor ce le prestam.

TOTUL PENTRU CASA TA

Ne dorim intotdeauna sa va oferim cele mai bune servicii . De aceea echipa noastra este formata doar din personal calificat . 

Echipa MD Prompt Instal ofera factura si garantie pentru fiecare lucrare in parte .

 

Preturile pentru manopera efectuata sunt intotdeauna foarte transparente si depind de complexitatea lucrarii . Din dorinta de a ne ajuta clientii cat mai mult , echipa noastra va intampina cu cele mai bune oferte de pret de pe piata , pastrand aceiasi CALITATE de care am dat dovata de fiecare data . 

Instalatii Sanitare / Electrice / Termice / Desfundari / Amenajari Interioare