MD PROMPT INSTAL

Instalatii Termice

Bucuresti - Ilfov - Servicii instalatii termice

 Instalator pentru servicii profesionale complete in instalatii termice bucuresti – Sunati-ne pentru a va oferi cele mai bune servicii, sfaturi, oferte, detalii, legate de instalatiile din locuinta dumneavoastra. Solutionarea completa a problemelor dificile, generale, secundare si executie de lucrari complexe si profesionale apeland un instalator sanitare autorizat

Cautati un instalator sa va monteze instalatii termice sau sa va repare?

  • Oferim servicii montaj, reparatii, intretinere si inlocuire la instalatii termice / centrale / robineti si trasee conducte pentru sustinerea temperaturii ambientale cat si pentru apa calda.
  • Instalari calorifere.
  • Instalatii termice.
  • Inlocuiri conducte de incalzire.
  • Inlocuiri sau instalari centrale termice.
  • Instalare termostat ambient.
  • Instalare centrala cu calorifere
  • Montaj sisteme de incalzire in pardoseala;

Totul pentru Casa Ta

Ne dorim intotdeauna sa va oferim cele mai bune servicii . De aceea echipa noastra este formata doar din personal calificat . 

Echipa MD Prompt Instal ofera factura si garantie pentru fiecare lucrare in parte .

Preturile pentru manopera efectuata sunt intotdeauna foarte transparente si depind de complexitatea lucrarii . Din dorinta de a ne ajuta clientii cat mai mult , echipa noastra va intampina cu cele mai bune oferte de pret de pe piata , pastrand aceiasi CALITATE de care am dat dovata de fiecare data . 

Specialitatea noastra ? Prestarea serviciilor de instalatii termice profesioniste! Scopul nostru? Multumirea clientilor care ne ofera increderea necesara, propulsandu-ne in randul celor mai solicitate si apreciate firme de instalatii din Bucuresti! Prin urmare, suntem echipa de specialisti certificati in realizarea proiectelor de instalatii termice din Bucuresti care pune accentul pe calitatea lucrarilor, si nu pe cantitatea numarului de proiecte pentru care a fost solicitata! Prestigiul de care ne bucuram astazi a fost rezultatul unei trude istovitoare de activitate in domeniu, munca pe care am reusit sa o aducem la cel mai inalt nivel al calitatii de prestare servicii instalatii termice!